• Purso-Tools tunnetaan maailman johtavana raskaiden nokka-akselien valmistajana. Yrityksellä on myös merkittävä asema raskaiden kiertokankien ja vaativien koneen osien valmistamisessa.

Vaativat koneistuspalvelut ja kokoonpano

Laaja kone- ja laitekantamme mahdollistaa monimutkaisimpienkin kappaleiden valmistamisen ja laadunvarmistuksen alusta loppuun omassa tuotannossamme. Konekantamme on tehokkaimmillaan kappalekokoluokissa 1–2500 kg.

Hallitsemme sekä piensarja-, että suursarjatuotannon. Raaka-aineina käytämme korkealaatuisia takeita, pyörötankoja ja valuja.

Täydellisen jäljitettävyyden takaamiseksi valmistamamme komponentit ovat sarjanumeroitua. Erinomainen laatudokumentaatio ja tuotannossa sovellettavat statistisen tarkkuuden (SPC-control) mittaukset takaavat asiakkaalle aina vaatimusten mukaiset tuotteet.

Käytössämme on sertifioidut ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS 18001 -järjestelmät ja meillä on asiakashyväksyntä komponenttitoimituksiin ydinvoimaloihin.

Purso-Tools on ylpeä toimittaessaan komponentteja ja komponenttikokonaisuuksia maailman parhaisiin tuotteisiin sekä maailman nimekkäimmille laite- ja moottorivalmistajille. Kannamme vastuun, että valmistamistamme komponenteista rakentuu paras mahdollinen lopputuote asiakkaallemme.

Sarjanumeroinnin avulla takaamme historiatiedot raaka-ainetodistuksista, mittaus- ja särötarkastuspöytäkirjoista, sekä muusta dokumentaatiosta vähintään kymmenen vuotta toimituksen jälkeen.

Kuvagalleria

Purso Inside – The Best Machines run with Purso-Tools Components