• Purso-Tools on maailman johtava raskaiden nokka-akselien valmistaja.

Nokka-akselit

Olemme maailman johtava valmistaja raskaille nokka-akseleille. Asiakaskuntamme kattaa kaikki suurimmat diesel- ja kaasumoottorivalmistajat maailmanlaajuisesti. Toimitamme nokka-akseleita vain alkuperäisvalmistajille tai valmistajien virallisille valmistuslisenssin haltijoille.

Valmistamme nokka-akselisegmenttejä, yksittäisnokkia, kokonaisia nokka-akseleita, sekä erikoisnokka-akseleita moottorivalmistajien prototyyppitarpeisiin. Lisäksi valmistamme nokka-akseleita erikoisaplikaatioihin, kuten moottoreiden Common-Rail ruiskupumppuihin. Päivittäisessä tuotannossamme on kymmeniä erilaisia nokka-akselityyppejä.

Nokka-akselien lämpökäsittelymenetelminä käytämme hiiletys- induktio-, ja vakuumikarkaisuja. Raaka-aineina käytämme sekä takeita että pyörötankoja.

Kaikki valmistamamme nokka-akselit ovat sarjanumeroituja ja sertifioidusta raaka-aineesta valmistettuja. Lisäksi suoritamme kaikille nokka-akseleille ainetta rikkomattoman särötarkastuksen. Valmistuksenaikaiset mittapöytäkirjat, sekä 3D-koordinaattimittaukset tehdään nokka-akselikohtaisten spesifikaatioiden mukaan.

Purso-Tools on ylpeä toimittaessaan komponentteja ja komponenttikokonaisuuksia maailman parhaisiin tuotteisiin sekä maailman nimekkäimmille laite- ja moottorivalmistajille. Kannamme vastuun, että valmistamistamme komponenteista rakentuu paras mahdollinen lopputuote asiakkaallemme.

Sarjanumeroinnin avulla takaamme historiatiedot raaka-ainetodistuksista, mittaus- ja särötarkastuspöytäkirjoista, sekä muusta dokumentaatiosta vähintään kymmenen vuotta toimituksen jälkeen.

Kuvagalleria

Purso Inside

Parhaat koneet rakennetaan
Purso-Tools-komponenteista