• Purso-Tools on merkittävä raskaiden kiertokankien valmistaja

Kiertokanget

Olemme merkittävä kiertokankien valmistaja. Asiakaskuntamme kattaa kaikki suurimmat diesel- ja kaasumoottorivalmistajat maailmanlaajuisesti. Toimitamme kiertokankia vain alkuperäisvalmistajille tai valmistajien virallisille valmistuslisenssin haltijoille. Päivittäisessä tuotannossamme on kymmeniä erilaisia kiertokankityyppejä.

Kaikki valmistamamme kiertokanget ovat sarjanumeroituja ja sertifioidusta raaka-aineesta valmistettuja. Lisäksi suoritamme kaikille kiertokangille ainetta rikkomattoman särötarkastuksen. Valmistuksenaikaiset mittapöytäkirjat, sekä 3D-koordinaattimittaukset tehdään kiertokankikohtaisten spesifikaatioiden mukaan.

Purso-Tools on ylpeä toimittaessaan komponentteja ja komponenttikokonaisuuksia maailman parhaisiin tuotteisiin sekä maailman nimekkäimmille laite- ja moottorivalmistajille. Kannamme vastuun, että valmistamistamme komponenteista rakentuu paras mahdollinen lopputuote asiakkaallemme.

Sarjanumeroinnin avulla takaamme historiatiedot raaka-ainetodistuksista, mittaus- ja särötarkastuspöytäkirjoista, sekä muusta dokumentaatiosta vähintään kymmenen vuotta toimituksen jälkeen.

Kuvagalleria

Purso Inside

Parhaat koneet rakennetaan
Purso-Tools-komponenteista